Danmarks Bedste Bagte Tærte 2022

13. plads

Michael Nielsen, Karise Bageri, Skolegade 4, Karise

Sådan gør du

Linse dej


9000 gr mel
6000 gr rullemargarine
3000 gr florsukker
1000 gr æg

Mazerin masse


5000 gr bitter 00 (Odense )
5000 gr sukke
5000 gr margarine
5000 ge æg
500 gr majsstivelse

Crumble


1120 gr Smør
1120 gr sukker
1000 gr mel
100 gr kanel
800 gr grofthakket hasselnødder

Hovedopskrift


1500 gr linsedej
1500 gr mazarin masse
1500 gr Rabarber
1500 gr crumble

Pynt


Chokolade

Fremgangsmåde


Linse dej:
arbejdes sammen i en arbejdes gang

Mazerin masse:
bitter 00 og sukker køres sammen margarine køre i af 4 gang og æg køre med i bagefter, majsstivelse til sidst

Crumble:
Alt køres sammen i en arbejdes gang, 150 gr. Pr kage

Den færdige kage:
form fores med linse dej, mazerinmasse vejes af, rabarber ligges i massen og til sidst kommes topping på

Vægt: 600
Udbytte: 10

Tanker bag den udviklede kage


En let sommer spise, der kan varmes på grillen og lidt cremefraiche til