Danmarks Bedste Bagte Tærte 2022
13. plads
Michael Nielsen, Karise Bageri, Skolegade 4, Karise
Sådan gør du
Linse dej
9000 gr mel
6000 gr rullemargarine
3000 gr florsukker
1000 gr æg
Mazerin masse
5000 gr bitter 00 (Odense )
5000 gr sukke
5000 gr margarine
5000 ge æg
500 gr majsstivelse
Crumble
1120 gr Smør
1120 gr sukker
1000 gr mel
100 gr kanel
800 gr grofthakket hasselnødder
Hovedopskrift
1500 gr linsedej
1500 gr mazarin masse
1500 gr Rabarber
1500 gr crumble
Pynt
Chokolade
Fremgangsmåde
Linse dej:
arbejdes sammen i en arbejdes gang
Mazerin masse:
bitter 00 og sukker køres sammen margarine køre i af 4 gang og æg køre med i bagefter, majsstivelse til sidst
Crumble:
Alt køres sammen i en arbejdes gang, 150 gr. Pr kage
Den færdige kage:
form fores med linse dej, mazerinmasse vejes af, rabarber ligges i massen og til sidst kommes topping på
Vægt: 600
Udbytte: 10
Tanker bag den udviklede kage
En let sommer spise, der kan varmes på grillen og lidt cremefraiche til