Richo

Danmarks Bedste Kransekage 2018

Sølv

Thomas Bastholm, La Glace, København

Sådan gør du

Chokolade kransekage


450 g Kranse XX
450 g Lemke
495 g Flormelis
180 g Æggehvider
300 g Alto el Sol

Passion Broken


500 g PassionPure
200 g Sukker
6 g Gellan
6 g Citras

Hovedopskrift


40g Chokolade kransekage
5 g Passion Broken

Pynt


Chokolade

Fremgangsmåde


Chokolade kransekage:
Det hele køres sammen. Rulles og bages fra frost. 185 °C 10 min. Skæres i 12 cm

Passion Broken:
Det hele koges op og blendes fra frost.

Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion

Vægt: 45 g
Udbytte: 1 stk.

Tanker bag den udviklede kage


Choko Choko

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 82 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 82 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Afslag på læreplads på grund af etnicitet kostede virksomheden 25.000 kr. // WEBINAR: Opsigelse begrundet i virksomhedens forhold

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 81 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 81 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Medierne elsker bagere og konditorer – og det kan man jo godt forstå // Her er kravene hvis du skal ansætte unge under 18 år i julen

  • Er bagerne blevet mediernes nye darling?

    Er bagerne blevet mediernes nye darling?

    Den danske bager- og konditorbranche har formentlig aldrig været så synlig som nu.Det er ikke kommet af sig selv, men som resultatet af en klar strategi fra BKD. Og jo jo – det er jo fint nok alt sammen.Men hvad får bagerne og konditorerne egentlig ud af det?Ikke så lidt faktisk, som denne lille “ananas…