
Richo
Danmarks Bedste Kransekage 2018
Sølv
Thomas Bastholm, La Glace, København

Sådan gør du
Chokolade kransekage
450 g Kranse XX
450 g Lemke
495 g Flormelis
180 g Æggehvider
300 g Alto el Sol
Passion Broken
500 g PassionPure
200 g Sukker
6 g Gellan
6 g Citras
Hovedopskrift
40g Chokolade kransekage
5 g Passion Broken
Pynt
Chokolade
Fremgangsmåde
Chokolade kransekage:
Det hele køres sammen. Rulles og bages fra frost. 185 °C 10 min. Skæres i 12 cm
Passion Broken:
Det hele koges op og blendes fra frost.
Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion
Vægt: 45 g
Udbytte: 1 stk.
Tanker bag den udviklede kage
Choko Choko
Nyheder
-
Medlems-nyhedsbrev Nr. 65 – 2025
Historier i dette nyhedsbrev: Bagerne er tilbage på SIRI’s positivliste // Sidste chance for tilmelding til Bagerfruetræf 2025
-
Medlems-nyhedsbrev Nr. 64 – 2025
Historier i dette nyhedsbrev: Ny aftale om det udvidede producentansvar for emballage // Invitation til webinar.
-
Medlems-nyhedsbrev Nr. 63 – 2025
Historier i dette nyhedsbrev: Branchen i fokus på EuroSkills Herning 2025 // De trykte overenskomster er på vej.