Danmarks Bedste Småkage 2024

10. plads

Rondja Maluna Sommer, Taffelbay, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk

Sådan gør du

Hovedopskrift

84gMel
76gBrun farin
76gSmør
38gSukker
30gÆg
30gFin kokos
3gSalt
2gVaniljesukker
2gNatron
38gAppelsin saft
10gAppelsin skal
86gHakket hvid chokolade
2gKanel

Fremgangsmåde

Den færdige kage:
Alle ingredienser skal køres kort sammen. Dejen sprøjtes på plade, med en sprøjtepose. Hver småkage skal veje ca. 3 gram. Småkagerne bages af på 170 °C i 10 minutter.

Vægt: 3 g
Udbytte: 159 stk.

Tankerne bag den udviklede kage

Det vigtigste for os, var at vores småkage var sprød, yderst smagfuld og en man med glæde kunne spise mere end én af. Vi har draget inspiration fra den hygge med en blanding af appelsin, kokos og hvid chokolade.