Danmarks Bedste Småkage 2024
10. plads
Rondja Maluna Sommer, Taffelbay, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk

Sådan gør du
Hovedopskrift
84 | g | Mel |
76 | g | Brun farin |
76 | g | Smør |
38 | g | Sukker |
30 | g | Æg |
30 | g | Fin kokos |
3 | g | Salt |
2 | g | Vaniljesukker |
2 | g | Natron |
38 | g | Appelsin saft |
10 | g | Appelsin skal |
86 | g | Hakket hvid chokolade |
2 | g | Kanel |
Fremgangsmåde
Den færdige kage:
Alle ingredienser skal køres kort sammen. Dejen sprøjtes på plade, med en sprøjtepose. Hver småkage skal veje ca. 3 gram. Småkagerne bages af på 170 °C i 10 minutter.
Vægt: 3 g
Udbytte: 159 stk.
Tankerne bag den udviklede kage
Det vigtigste for os, var at vores småkage var sprød, yderst smagfuld og en man med glæde kunne spise mere end én af. Vi har draget inspiration fra den hygge med en blanding af appelsin, kokos og hvid chokolade.