Richo

Danmarks Bedste Kransekage 2018

Sølv

Thomas Bastholm, La Glace, København

Sådan gør du

Chokolade kransekage


450 g Kranse XX
450 g Lemke
495 g Flormelis
180 g Æggehvider
300 g Alto el Sol

Passion Broken


500 g PassionPure
200 g Sukker
6 g Gellan
6 g Citras

Hovedopskrift


40g Chokolade kransekage
5 g Passion Broken

Pynt


Chokolade

Fremgangsmåde


Chokolade kransekage:
Det hele køres sammen. Rulles og bages fra frost. 185 °C 10 min. Skæres i 12 cm

Passion Broken:
Det hele koges op og blendes fra frost.

Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion

Vægt: 45 g
Udbytte: 1 stk.

Tanker bag den udviklede kage


Choko Choko

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 79 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 79 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Bagerbranchen er en stærk branche med solid økonomi // Sådan arbejder vi for at gøre producentansvaret for emballage mindre bøvlet

  • Bagerbranchen er en stærk branche med solid økonomi

    Bagerbranchen er en stærk branche med solid økonomi

    PRESSEMEDDELELSE: Bagerbranchen er en stærk branche med solid økonomi Danmarks Statistik er for tiden et overflødighedshorn af positive tal fra Bagerbranchen De nyeste tal fra Danmarks Statistik viser, at bagerbranchen står økonomisk stærkere end længe. Den stigende soliditet betyder, at bageriernes evne til at bære tab og stå imod i usikre tider er forbedret markant.…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 78 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 78 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Dialogmøder 2025 // Tak til Berit Balle for 30 x Bagerfruetræf