
Richo
Danmarks Bedste Kransekage 2018
Sølv
Thomas Bastholm, La Glace, København

Sådan gør du
Chokolade kransekage
450 g Kranse XX
450 g Lemke
495 g Flormelis
180 g Æggehvider
300 g Alto el Sol
Passion Broken
500 g PassionPure
200 g Sukker
6 g Gellan
6 g Citras
Hovedopskrift
40g Chokolade kransekage
5 g Passion Broken
Pynt
Chokolade
Fremgangsmåde
Chokolade kransekage:
Det hele køres sammen. Rulles og bages fra frost. 185 °C 10 min. Skæres i 12 cm
Passion Broken:
Det hele koges op og blendes fra frost.
Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion
Vægt: 45 g
Udbytte: 1 stk.
Tanker bag den udviklede kage
Choko Choko
Nyheder
-

Medlems-nyhedsbrev Nr. 84 – 2025
Historier i dette nyhedsbrev: Er du klar til sne og is? Vintervedligeholdelse på arbejdspladsen er dit ansvar // Hvis der sker en ulykke til julefrokosten, er det så en arbejdsskade? // Læs formandens kritik af Fødevaredanmark
-

Medlems-nyhedsbrev Nr. 83 – 2025
Historier i dette nyhedsbrev: Branchens Lederuddannelse – God ledelse er vigtigt – og god ledelse kan læres // Vis dine kunder, at de kan bruge Dankort i Apple Pay // Julefrokost med ansatte under 18 år – har du styr på reglerne om alkohol?
-

Medlems-nyhedsbrev Nr. 82 – 2025
Historier i dette nyhedsbrev: Afslag på læreplads på grund af etnicitet kostede virksomheden 25.000 kr. // WEBINAR: Opsigelse begrundet i virksomhedens forhold






