
Richo
Danmarks Bedste Kransekage 2018
Sølv
Thomas Bastholm, La Glace, København

Sådan gør du
Chokolade kransekage
450 g Kranse XX
450 g Lemke
495 g Flormelis
180 g Æggehvider
300 g Alto el Sol
Passion Broken
500 g PassionPure
200 g Sukker
6 g Gellan
6 g Citras
Hovedopskrift
40g Chokolade kransekage
5 g Passion Broken
Pynt
Chokolade
Fremgangsmåde
Chokolade kransekage:
Det hele køres sammen. Rulles og bages fra frost. 185 °C 10 min. Skæres i 12 cm
Passion Broken:
Det hele koges op og blendes fra frost.
Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion
Vægt: 45 g
Udbytte: 1 stk.
Tanker bag den udviklede kage
Choko Choko
Nyheder
- 
 Medlems-nyhedsbrev Nr. 79 – 2025Historier i dette nyhedsbrev: Bagerbranchen er en stærk branche med solid økonomi // Sådan arbejder vi for at gøre producentansvaret for emballage mindre bøvlet 
- 
 Bagerbranchen er en stærk branche med solid økonomiPRESSEMEDDELELSE: Bagerbranchen er en stærk branche med solid økonomi Danmarks Statistik er for tiden et overflødighedshorn af positive tal fra Bagerbranchen De nyeste tal fra Danmarks Statistik viser, at bagerbranchen står økonomisk stærkere end længe. Den stigende soliditet betyder, at bageriernes evne til at bære tab og stå imod i usikre tider er forbedret markant.… 
- 
 Medlems-nyhedsbrev Nr. 78 – 2025Historier i dette nyhedsbrev: Dialogmøder 2025 // Tak til Berit Balle for 30 x Bagerfruetræf 






