
Richo
Danmarks Bedste Kransekage 2018
Sølv
Thomas Bastholm, La Glace, København

Sådan gør du
Chokolade kransekage
450 g Kranse XX
450 g Lemke
495 g Flormelis
180 g Æggehvider
300 g Alto el Sol
Passion Broken
500 g PassionPure
200 g Sukker
6 g Gellan
6 g Citras
Hovedopskrift
40g Chokolade kransekage
5 g Passion Broken
Pynt
Chokolade
Fremgangsmåde
Chokolade kransekage:
Det hele køres sammen. Rulles og bages fra frost. 185 °C 10 min. Skæres i 12 cm
Passion Broken:
Det hele koges op og blendes fra frost.
Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion
Vægt: 45 g
Udbytte: 1 stk.
Tanker bag den udviklede kage
Choko Choko
Nyheder
-

Så skal der rulles – Danmarks Bedste Romkugle 2026
Kan du lave romkugler? Altså rigtig gode romkugler?Så burde du overveje at stille op i Danmarks Bedste Romkugle 2026. På Foodexpo 2026 finder og kårer vi Danmarks bedste romkugle tirsdag den 24. marts. Både BKD-medlemmer og andre virksomheder, der har faglærte bagere og konditorer ansat, kan være med.Du vælger selv, om du deltager med romkugler, du allerede sælger,…
-

Nyt medlem: ”God og sund mad øger livskvaliteten, det er en læring, jeg har taget med mig til Banks.”
Velkommen til vores nye medlem: Banks Mikrobageri & Café i Holstebro ”God og sund mad øger livskvaliteten, det er en læring, jeg har taget med mig til Banks.” På en eller anden måde virker det helt rigtigt i tiden at åbne et surdejsbageri i et nedlagt slagteri. Og helt ved siden af ånden er det…
-

Medlems-nyhedsbrev Nr. 89 – 2025
Historier i dette nyhedsbrev: Så er tilmeldingen åben til DANMARKS BEDSTE ROMKUGLE 2026 // Hent gratis billetter til FoodExpo // Medlemsfordele fra FPR Forsikringsmæglere og DCC Energi






