Richo

Danmarks Bedste Kransekage 2018

Sølv

Thomas Bastholm, La Glace, København

Sådan gør du

Chokolade kransekage


450 g Kranse XX
450 g Lemke
495 g Flormelis
180 g Æggehvider
300 g Alto el Sol

Passion Broken


500 g PassionPure
200 g Sukker
6 g Gellan
6 g Citras

Hovedopskrift


40g Chokolade kransekage
5 g Passion Broken

Pynt


Chokolade

Fremgangsmåde


Chokolade kransekage:
Det hele køres sammen. Rulles og bages fra frost. 185 °C 10 min. Skæres i 12 cm

Passion Broken:
Det hele koges op og blendes fra frost.

Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion

Vægt: 45 g
Udbytte: 1 stk.

Tanker bag den udviklede kage


Choko Choko

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 65 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 65 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Bagerne er tilbage på SIRI’s positivliste // Sidste chance for tilmelding til Bagerfruetræf 2025

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 64 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 64 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Ny aftale om det udvidede producentansvar for emballage // Invitation til webinar.

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 63 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 63 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Branchen i fokus på EuroSkills Herning 2025 // De trykte overenskomster er på vej.