
Richo
Danmarks Bedste Kransekage 2018
Sølv
Thomas Bastholm, La Glace, København

Sådan gør du
Chokolade kransekage
450 g Kranse XX
450 g Lemke
495 g Flormelis
180 g Æggehvider
300 g Alto el Sol
Passion Broken
500 g PassionPure
200 g Sukker
6 g Gellan
6 g Citras
Hovedopskrift
40g Chokolade kransekage
5 g Passion Broken
Pynt
Chokolade
Fremgangsmåde
Chokolade kransekage:
Det hele køres sammen. Rulles og bages fra frost. 185 °C 10 min. Skæres i 12 cm
Passion Broken:
Det hele koges op og blendes fra frost.
Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion
Vægt: 45 g
Udbytte: 1 stk.
Tanker bag den udviklede kage
Choko Choko
Nyheder
-

Medlems-nyhedsbrev Nr. 91 – 2025
Historier i dette nyhedsbrev: Glædelig jul – og tak for i år // Så gik der endnu et år, og derfor sidder du nu og kigger i årets sidste nyhedsbrev
-

Ønsker du dig også godt håndværk til jul?
Af John Jønsson, formand for BKD Det har været et godt år for bagerbranchen. Alt det, vi skrev på ønskesedlen sidste år, har vi fået: Vores samlede omsætning er nu langt over fem mia. kroner, chokoladeafgiften er død og begravet, antallet af konkurser falder fortsat, og den gennemsnitlige bager står økonomisk stærkere, end vi har…
-

Medlems-nyhedsbrev Nr. 90 – 2025
Historier i dette nyhedsbrev: Hybridkrig er årets hadegave. Få overblik over ansættelsesretten ifm hybridkrig // CBP indvier 8. januar et spritnyt innovationscenter






