Danmarks Bedste Brød & Kager 2024

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver de 10 bedste opskrifter gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du opskrifterne fra 2024. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Specialbrød

Guld: Oldkornsbrød

Marcus Sennefelder
Sejers Konditori, Storgade 22, 4180 Sorø

Sølv: Miso

Jacob Gade
Andersen Bakery, Thorshavnsgade 26, 2300 København S

Bronze: Poppede Surdej

Marc Pabst
Pabst Bakery, Torvet 10, 4930 Maribo

Rugbrød

Guld: Kerne+

Nicolai Sandfeld
Nicolais Bageri, Nørre Boulevard 68, 4600 Køge

Sølv: Softkerne

Kenneth Ebdrup
Ebdrups Bageri, Vesterbrogade 13,
7000 Fredericia

Vesterhavsrugbrød

Michael Nielsen
Karise Bageri, Skolegade 4, 4653 Karise

Kransekage

Guld: Ottilie

Rondja Maluna Sommer
Taffelbay, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk

Sølv: A Pond Of Pistachio

Maria Løve Ekstrand
Andersen Bakery, Thorshavnsgade 26, 2300 Amager Vest

Bronze: ‘Kransekagens nye klæder’ – tropical edition

Mette Sophie Olsen
Conditori La Glace, Skoubogade 3,
1158 København K

Småkage

Guld: Yuzuspecie

Anne Sigvardsen
Andersen Bakery, Thorhavnsgade 26, 2300 København S

Sølv: Peanutty

Anna Lykke Jespersen
Maison D’ Brød, Ordrup Jagtvej 42 B, 2920 Charlottelund

Bronze: Snack Småkage

Kasper Rasmussen
SnackAbag, Kranvejen 43,
5000 Odense C

I 2025 i samarbejde med:

Nyheder

  • Så skal der rulles – Danmarks Bedste Romkugle 2026

    Så skal der rulles – Danmarks Bedste Romkugle 2026

    Kan du lave romkugler? Altså rigtig gode romkugler?Så burde du overveje at stille op i Danmarks Bedste Romkugle 2026. På Foodexpo 2026 finder og kårer vi Danmarks bedste romkugle tirsdag den 24. marts. Både BKD-medlemmer og andre virksomheder, der har faglærte bagere og konditorer ansat, kan være med.Du vælger selv, om du deltager med romkugler, du allerede sælger,…

  • Nyt medlem: ”God og sund mad øger livskvaliteten, det er en læring, jeg har taget med mig til Banks.”

    Nyt medlem: ”God og sund mad øger livskvaliteten, det er en læring, jeg har taget med mig til Banks.”

    Velkommen til vores nye medlem: Banks Mikrobageri & Café i Holstebro ”God og sund mad øger livskvaliteten, det er en læring, jeg har taget med mig til Banks.” På en eller anden måde virker det helt rigtigt i tiden at åbne et surdejsbageri i et nedlagt slagteri. Og helt ved siden af ånden er det…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 89 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 89 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Så er tilmeldingen åben til DANMARKS BEDSTE ROMKUGLE 2026 // Hent gratis billetter til FoodExpo // Medlemsfordele fra FPR Forsikringsmæglere og DCC Energi