Danmarks Bedste Brød & Kager 2024

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver de 10 bedste opskrifter gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du opskrifterne fra 2024. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Specialbrød

Guld: Oldkornsbrød

Marcus Sennefelder
Sejers Konditori, Storgade 22, 4180 Sorø

Sølv: Miso

Jacob Gade
Andersen Bakery, Thorshavnsgade 26, 2300 København S

Bronze: Poppede Surdej

Marc Pabst
Pabst Bakery, Torvet 10, 4930 Maribo

Rugbrød

Guld: Kerne+

Nicolai Sandfeld
Nicolais Bageri, Nørre Boulevard 68, 4600 Køge

Sølv: Softkerne

Kenneth Ebdrup
Ebdrups Bageri, Vesterbrogade 13,
7000 Fredericia

Vesterhavsrugbrød

Michael Nielsen
Karise Bageri, Skolegade 4, 4653 Karise

Kransekage

Guld: Ottilie

Rondja Maluna Sommer
Taffelbay, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk

Sølv: A Pond Of Pistachio

Maria Løve Ekstrand
Andersen Bakery, Thorshavnsgade 26, 2300 Amager Vest

Bronze: ‘Kransekagens nye klæder’ – tropical edition

Mette Sophie Olsen
Conditori La Glace, Skoubogade 3,
1158 København K

Småkage

Guld: Yuzuspecie

Anne Sigvardsen
Andersen Bakery, Thorhavnsgade 26, 2300 København S

Sølv: Peanutty

Anna Lykke Jespersen
Maison D’ Brød, Ordrup Jagtvej 42 B, 2920 Charlottelund

Bronze: Snack Småkage

Kasper Rasmussen
SnackAbag, Kranvejen 43,
5000 Odense C

I 2025 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 86 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 86 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: EUDR er udskudt – og det er godt nyt for dig// Hvem er Danmarks Bedste Bager og Danmarks Bedste Konditor 2026?

  • Nyt medlem: ”Vi valgte rigtigt – BKD er en kæmpe hjælp”

    Nyt medlem: ”Vi valgte rigtigt – BKD er en kæmpe hjælp”

    Velkommen til vores nye medlem: HUUS Brød & Kager: ”Vi valgte rigtigt – BKD er en kæmpestor hjælp” I september gik startskuddet til bagermester Maiken Huus’ store drøm: åbningen af bageriet HUUS Brød & Kager i Viborg. Siden har tempoet været højt. Bageriet ligger som en del af et velbesøgt supermarked, og det nystartede bageri…

  • Madtendenser 2025: Travle danskere vil have godt brød – og gerne fra en bager

    Madtendenser 2025: Travle danskere vil have godt brød – og gerne fra en bager

    Videnscenteret Madkulturen har sendt årets store befolkningsundersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner på gaden. For bagerbranchen er det super positiv læsning. Madkulturens årlige undersøgelse er virkelig interessant, hvis man lever af at producere og sælge godt brød. Én ting er, at brød fylder meget i hverdagen. Men endnu bedre er det, at undersøgelsen peger på…