Danmarks Bedste Brød & Kager 2023

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2023. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Specialbrød

Guld: Farmerbrød

Sine Asmussen
Pompei, Saltgade 7, 6760 Ribe

Sølv: Sesur Brød

Marc Pabst
Pabst ApS, Torvet 10, 4930 Maribo

Bronze: Kerne Rustik

Michael Hjort
Michael H Konditoriet, Gentoftegade 37, 2870 Gentofte

Rugbrød

Guld: Familierugbrød

Kristian Stjernholm
Kornbageren ApS, Rugvang 36, Tarup, 5210 Odense NV

Sølv: Skansebrød

Andreas Jürs
Nysted Bageri, Adelgade 19, 4880 Nysted

Bronze: Super Rug

Erik Ellitsgaard
Eriks Bageri ApS, Amagerbrogade 176,
2300 København K

Kransekage

Guld: Den med nougat

Rondja Maluna Sommer
Taffelbay, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk

Sølv: A drop of citrus

Anne Sigvardsen
Andersen Bakery, Ørestads Boulevard 49A, 2300 København S

Bronze: NYTÅR 2024

Mette Sophie Olsen
Conditori La Glace, Skoubogade 3,
1158 København K

Småkage

Guld: Indian småkage

Heidi Olsen
Seest Bageri, Centervej 5, 6000 Kolding

Sølv: Nødder/Karamel

Alejandro Estruch Gonzalez
La Glace, Skoubogade 3, 1158 København

Bronze: Jim Lyngvild småkagen

Rondja Maluna Sommer
Taffelbay, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk

I 2025 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 50 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 50 – 2025

    Varme på arbejdspladsen: Dette skal og kan du gøre Hvad siger arbejdsmiljøloven, når sommeren brager ind over Danmark, og solen gør det svært at regulere varmen på arbejdspladsen.

  • Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy

    Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy

    Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Troels Strøm fra Koldby Bageri i Thy, der fortæller. “Jeg kommer fra en bagerfamilie og har kigget på mine forældre i bageriet, siden jeg var lille. Dengang…

  • Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge

    Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge

    Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Søren Søndergaard fra Nicolai’s Bageri i Køge, der fortæller. “Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mad. Det kommer nok fra alle de timer, jeg…