Danmarks Bedste Brød & Kager 2022

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2022. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Specialbrød

Guld: Rex

Andreas Jürs, Nysted Bageri
(Nysted)

Sølv: Marmorbrød

Signe Kamilla Vad Pedersen, GodtBrød (Stensved)

Bronze: Kerne Rustik

Michael Hjort, Michael H Konditoriet (Gentofte)

Tørkage

Guld: Danmarks Bedste Træstamme

Lars Juul, La Glace (København K.)

Sølv: Muschi

Mira Guldhammer Hellesen, Kirstens Konditori (Brønshøj)

Bronze: Twisted Summer

Frederik Rentse Reitz, Pabst Bakery (Maribo)

Rugbrød

Guld: PI-TO-LÆ-MA

Martin Larsen, Sejers Konditori (Sorø)

Sølv: Farfars Rugbrød

Steen Mortensen, Steens Bageri (Nykøbing F.)

Bronze: Eriks Rug

Erik Ellitsgaard, Eriks Bageri (Amager)

Bagte Tærte

Guld: Mama

Mira Guldhammer Hellesen, Kirstens Konditori (Brønshøj)

Sølv: Prinsesse Tærte

Cecilie Christensen, Svinninge Bageri (Svinninge)

Bronze: Håbet

Silje Jürs, Grannys House (Søborg)

I 2025 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 50 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 50 – 2025

    Varme på arbejdspladsen: Dette skal og kan du gøre Hvad siger arbejdsmiljøloven, når sommeren brager ind over Danmark, og solen gør det svært at regulere varmen på arbejdspladsen.

  • Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy

    Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy

    Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Troels Strøm fra Koldby Bageri i Thy, der fortæller. “Jeg kommer fra en bagerfamilie og har kigget på mine forældre i bageriet, siden jeg var lille. Dengang…

  • Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge

    Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge

    Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Søren Søndergaard fra Nicolai’s Bageri i Køge, der fortæller. “Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mad. Det kommer nok fra alle de timer, jeg…