Danmarks Bedste Brød & Kager 2022

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2022. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Specialbrød

Guld: Rex

Andreas Jürs, Nysted Bageri
(Nysted)

Sølv: Marmorbrød

Signe Kamilla Vad Pedersen, GodtBrød (Stensved)

Bronze: Kerne Rustik

Michael Hjort, Michael H Konditoriet (Gentofte)

Tørkage

Guld: Danmarks Bedste Træstamme

Lars Juul, La Glace (København K.)

Sølv: Muschi

Mira Guldhammer Hellesen, Kirstens Konditori (Brønshøj)

Bronze: Twisted Summer

Frederik Rentse Reitz, Pabst Bakery (Maribo)

Rugbrød

Guld: PI-TO-LÆ-MA

Martin Larsen, Sejers Konditori (Sorø)

Sølv: Farfars Rugbrød

Steen Mortensen, Steens Bageri (Nykøbing F.)

Bronze: Eriks Rug

Erik Ellitsgaard, Eriks Bageri (Amager)

Bagte Tærte

Guld: Mama

Mira Guldhammer Hellesen, Kirstens Konditori (Brønshøj)

Sølv: Prinsesse Tærte

Cecilie Christensen, Svinninge Bageri (Svinninge)

Bronze: Håbet

Silje Jürs, Grannys House (Søborg)

I 2024 i samarbejde med:

Nyheder

  • Bagerlærling, ejer og chef – på én gang

    Bagerlærling, ejer og chef – på én gang

    Den 1. april overtog 18-årige Aaron Holm fra Sjælland Pandrup Bageri. Men knægten er ikke alene i butikken. Aaron har nemlig ansat sin far, bagermester Heinrich Holm. ”Min far har haft bageri på Sjælland, og efter at have hjulpet til der, har det altid været en drøm for mig at få lov til at arbejde…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 44 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 44 – 2025

    Dansk Erhverv inviterer til webinar, hvor de nye regler om unge ansatte, som trådte i kraft den 1. januar, tygges igennem. På webinaret kommer du også forbi de nye regler, som forventes at træde i kraft til sommeren 2025. 

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 43 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 43 – 2025

    Så er programmet for Bagerfruetræf 2025 klar. Kom med til et par hyggelige dage med faglig inspiration og højt til loftet. Og alle bagerfruer er selvfølgelig velkomne.