Danmarks Bedste Brød & Kager 2022

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2022. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Specialbrød

Guld: Rex

Andreas Jürs, Nysted Bageri
(Nysted)

Sølv: Marmorbrød

Signe Kamilla Vad Pedersen, GodtBrød (Stensved)

Bronze: Kerne Rustik

Michael Hjort, Michael H Konditoriet (Gentofte)

Tørkage

Guld: Danmarks Bedste Træstamme

Lars Juul, La Glace (København K.)

Sølv: Muschi

Mira Guldhammer Hellesen, Kirstens Konditori (Brønshøj)

Bronze: Twisted Summer

Frederik Rentse Reitz, Pabst Bakery (Maribo)

Rugbrød

Guld: PI-TO-LÆ-MA

Martin Larsen, Sejers Konditori (Sorø)

Sølv: Farfars Rugbrød

Steen Mortensen, Steens Bageri (Nykøbing F.)

Bronze: Eriks Rug

Erik Ellitsgaard, Eriks Bageri (Amager)

Bagte Tærte

Guld: Mama

Mira Guldhammer Hellesen, Kirstens Konditori (Brønshøj)

Sølv: Prinsesse Tærte

Cecilie Christensen, Svinninge Bageri (Svinninge)

Bronze: Håbet

Silje Jürs, Grannys House (Søborg)

I 2025 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 710 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 710 – 2025

    Velkommen til oktober og til et hurtigt overblik over september.Her får du en håndfuld af de vigtigste informationer, vi har sendt til dig den seneste måned. Men i respekt for en travl hverdag med mange mails, får du det denne gang som De Ultrakorte Nyheder fra BKD. Alt det vigtige samlet ét sted, én gang om måneden.

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 70 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 70 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Danmarks Bedste Brød & Kager 2025 // Sidste chance for tilmelding

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 69 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 69 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Myndighederne advarer mod cyberangreb // Invitation til gratis webinar om dit kriseberedskab