Danmarks Bedste Brød og Kager – 2023

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2022. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Specialbrød

Guld: Rex

Andreas Jürs, Nysted Bageri
(Nysted)

Sølv: Marmorbrød

Signe Kamilla Vad Pedersen, GodtBrød (Stensved)

Bronze: Kerne Rustik

Michael Hjort, Michael H Konditoriet (Gentofte)

Tørkage

Guld: Danmarks Bedste Træstamme

Lars Juul, La Glace (København K.)

Sølv: Muschi

Mira Guldhammer Hellesen, Kirstens Konditori (Brønshøj)

Bronze: Twisted Summer

Frederik Rentse Reitz, Pabst Bakery (Maribo)

Rugbrød

Guld: PI-TO-LÆ-MA

Martin Larsen, Sejers Konditori (Sorø)

Sølv: Farfars Rugbrød

Steen Mortensen, Steens Bageri (Nykøbing F.)

Bronze: Eriks Rug

Erik Ellitsgaard, Eriks Bageri (Amager)

Bagte Tærte

Guld: Mama

Mira Guldhammer Hellesen, Kirstens Konditori (Brønshøj)

Sølv: Prinsesse Tærte

Cecilie Christensen, Svinninge Bageri (Svinninge)

Bronze: Håbet

Silje Jürs, Grannys House (Søborg)

I 2024 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 53 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 53 – 2024

    Må du lægge billeder af andre på internettet uden deres samtykke? Man kan hurtigt få ørene i GDPR-maskinen, og det kan bare gøre nas. Så her er lidt vejledning om, hvornår du må bruge billeder af andre på internettet. WorldSkills 2024 På lørdag rejser Skillslandsholdet til Lyon for at deltage i det 47. WorldSkills. Med…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 52 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 52 – 2024

    De Ultrakorte Nyheder – august Velkommen til september og til et hurtigt overblik over august.Her får du en håndfuld af de vigtigste informationer, vi sendte til dig over sommeren. Men i respekt for en travl hverdag med mange mails, får du det denne gang som De Ultrakorte Nyheder fra BKD. Alt det vigtige samlet ét sted, én gang…

  • Velkommen til Bager Mainz som nyt medlem

    Velkommen til Bager Mainz som nyt medlem

    Velkommen til Bager Mainz der blev medlem I BKD den 1. august 2024 Bagermester Kasper Mainz har sine rødder i Odense. Det er her, han for 15 år siden blev udlært hos bager From, og det er her, han i april i år åbnede sin egen bagerforretning KonditorBager Skt. Klemens på Møllevej. Den 1. august…