Danmarks Bedste Brød & Kager 2018

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2018. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Fuldkornshvedebrød

Guld: Nordens Porter Brød

Kristian Parmo, Pompei, Ribe.

Sølv: Karl

Mikkel Hansen, Pompei, Ribe.

Bronze: Sofie

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Rullede Deje

Guld: Æblerose

Ludovic Tense, Lagkagehuset

Sølv: Merge

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, Københav

Bronze: Ferguson

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Rugbrød

Guld: Old Nordisk

Marc Pabst, Pabst Bakery, Maribo

Sølv: SPRS

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Bronze: Valnødderugbrød

John Bramsen, Byens Brød og Cafe, Vejen

Specialbrød

Guld: Landbrød

Henrik Kjær, Hovedgaard Bageri.

Sølv: Lovestorm

Steen Mortensen, Steens Bageri, Nykøbing F.

Bronze: Pain de Oliva

Peter Nielsen, Smørum Konditori

Bagt Tærte

Guld: Dolce

Gabriel Ahlgreen, Vanilla Chocolatier og Konditori, Vejle

Sølv: Ole

Tilde Hansen, Reinh. Van Hauen, Frederiksberg

Bronze: Ævle Ring

Mette Cæcilla Markmann-Eriksen, Kageriet Holsted

Kransekagestykke

Guld: Sunfury

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Richo

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Eksotica

Bernadett Szabo, Seest Bageri, Kolding

Tørkage

Guld: Purple Rain

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Ruben

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Chokolade Trifli

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Talent: Specialbrød

Guld: Kastanjeblomst

Camilla Stampe-Degn, Bagergården i Hinnerup

Sølv: Bornholmsk fuldkornsbrød

Michéle Hansen, Kvickly Kalundborg

Bronze: Sensommerbrød

Anne Banke, Carlsberg Breweries A/S, København

Talent: Kransekage

Guld: Kaffedrøm

Didde Bryde Pedersen, Lagkagehuset, Amerikavej, København

Sølv: The Passionate egg

Anne Banke, Carlsberg Breweries A/S, København

Bronze: Sunfury

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

I 2025 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 50 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 50 – 2025

    Varme på arbejdspladsen: Dette skal og kan du gøre Hvad siger arbejdsmiljøloven, når sommeren brager ind over Danmark, og solen gør det svært at regulere varmen på arbejdspladsen.

  • Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy

    Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy

    Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Troels Strøm fra Koldby Bageri i Thy, der fortæller. “Jeg kommer fra en bagerfamilie og har kigget på mine forældre i bageriet, siden jeg var lille. Dengang…

  • Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge

    Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge

    Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Søren Søndergaard fra Nicolai’s Bageri i Køge, der fortæller. “Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mad. Det kommer nok fra alle de timer, jeg…