Danmarks Bedste Brød & Kager 2018

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2018. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Fuldkornshvedebrød

Guld: Nordens Porter Brød

Kristian Parmo, Pompei, Ribe.

Sølv: Karl

Mikkel Hansen, Pompei, Ribe.

Bronze: Sofie

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Rullede Deje

Guld: Æblerose

Ludovic Tense, Lagkagehuset

Sølv: Merge

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, Københav

Bronze: Ferguson

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Rugbrød

Guld: Old Nordisk

Marc Pabst, Pabst Bakery, Maribo

Sølv: SPRS

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Bronze: Valnødderugbrød

John Bramsen, Byens Brød og Cafe, Vejen

Specialbrød

Guld: Landbrød

Henrik Kjær, Hovedgaard Bageri.

Sølv: Lovestorm

Steen Mortensen, Steens Bageri, Nykøbing F.

Bronze: Pain de Oliva

Peter Nielsen, Smørum Konditori

Bagt Tærte

Guld: Dolce

Gabriel Ahlgreen, Vanilla Chocolatier og Konditori, Vejle

Sølv: Ole

Tilde Hansen, Reinh. Van Hauen, Frederiksberg

Bronze: Ævle Ring

Mette Cæcilla Markmann-Eriksen, Kageriet Holsted

Kransekagestykke

Guld: Sunfury

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Richo

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Eksotica

Bernadett Szabo, Seest Bageri, Kolding

Tørkage

Guld: Purple Rain

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Ruben

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Chokolade Trifli

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Talent: Specialbrød

Guld: Kastanjeblomst

Camilla Stampe-Degn, Bagergården i Hinnerup

Sølv: Bornholmsk fuldkornsbrød

Michéle Hansen, Kvickly Kalundborg

Bronze: Sensommerbrød

Anne Banke, Carlsberg Breweries A/S, København

Talent: Kransekage

Guld: Kaffedrøm

Didde Bryde Pedersen, Lagkagehuset, Amerikavej, København

Sølv: The Passionate egg

Anne Banke, Carlsberg Breweries A/S, København

Bronze: Sunfury

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

I 2024 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 45 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 45 – 2025

    Så ligger Håndværkerbager-overenskomsten på hjemmesiden. Her er hvad BKD mener om fødevareinformation til forbrugerne.

  • Bagerlærling, ejer og chef – på én gang

    Bagerlærling, ejer og chef – på én gang

    Den 1. april overtog 18-årige Aaron Holm fra Sjælland Pandrup Bageri. Men knægten er ikke alene i butikken. Aaron har nemlig ansat sin far, bagermester Heinrich Holm. ”Min far har haft bageri på Sjælland, og efter at have hjulpet til der, har det altid været en drøm for mig at få lov til at arbejde…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 44 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 44 – 2025

    Dansk Erhverv inviterer til webinar, hvor de nye regler om unge ansatte, som trådte i kraft den 1. januar, tygges igennem. På webinaret kommer du også forbi de nye regler, som forventes at træde i kraft til sommeren 2025.