Danmarks Bedste Brød & Kager 2018

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2018. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Fuldkornshvedebrød

Guld: Nordens Porter Brød

Kristian Parmo, Pompei, Ribe.

Sølv: Karl

Mikkel Hansen, Pompei, Ribe.

Bronze: Sofie

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Rullede Deje

Guld: Æblerose

Ludovic Tense, Lagkagehuset

Sølv: Merge

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, Københav

Bronze: Ferguson

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Rugbrød

Guld: Old Nordisk

Marc Pabst, Pabst Bakery, Maribo

Sølv: SPRS

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Bronze: Valnødderugbrød

John Bramsen, Byens Brød og Cafe, Vejen

Specialbrød

Guld: Landbrød

Henrik Kjær, Hovedgaard Bageri.

Sølv: Lovestorm

Steen Mortensen, Steens Bageri, Nykøbing F.

Bronze: Pain de Oliva

Peter Nielsen, Smørum Konditori

Bagt Tærte

Guld: Dolce

Gabriel Ahlgreen, Vanilla Chocolatier og Konditori, Vejle

Sølv: Ole

Tilde Hansen, Reinh. Van Hauen, Frederiksberg

Bronze: Ævle Ring

Mette Cæcilla Markmann-Eriksen, Kageriet Holsted

Kransekagestykke

Guld: Sunfury

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Richo

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Eksotica

Bernadett Szabo, Seest Bageri, Kolding

Tørkage

Guld: Purple Rain

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Ruben

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Chokolade Trifli

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Talent: Specialbrød

Guld: Kastanjeblomst

Camilla Stampe-Degn, Bagergården i Hinnerup

Sølv: Bornholmsk fuldkornsbrød

Michéle Hansen, Kvickly Kalundborg

Bronze: Sensommerbrød

Anne Banke, Carlsberg Breweries A/S, København

Talent: Kransekage

Guld: Kaffedrøm

Didde Bryde Pedersen, Lagkagehuset, Amerikavej, København

Sølv: The Passionate egg

Anne Banke, Carlsberg Breweries A/S, København

Bronze: Sunfury

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

I 2025 i samarbejde med:

Nyheder

  • En god forsikring giver tryghed. Når det går galt. Og når den skal betales

    En god forsikring giver tryghed. Når det går galt. Og når den skal betales

    En god forsikring giver tryghed. Både når det går galt – og når den skal betales Mange virksomheder får i disse uger en ubehagelig overraskelse, når de åbner mailen fra deres forsikringsselskab. Her får de nemlig besked om, at de kan se frem til prisstigninger på deres forsikringer. Heldigvis gælder det ikke for bagere og…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 88 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 88 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Madtendenser 2025 er god læsning for bagerbranchen // Husk at fremlægge kønsopdelt lønstatistik for medarbejderne // DataLøn inviterer til gratis webinar om løngennemsigtighed

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 87 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 87 – 2025

    Velkommen til december og til et hurtigt overblik over november.Her får du en håndfuld af de vigtigste informationer, vi har sendt til dig den seneste måned. Men i respekt for en travl hverdag med mange mails, får du det denne gang som De Ultrakorte Nyheder fra BKD. Alt det vigtige samlet ét sted, én gang om måneden.